Anegada
Opstaan en direct zwemmen en daarna buiten warm afdouchen, hoe mooi kan het leven zijn. Vandaag op weg naar Anagada. Anagada is een plat eiland. Als je aankomt zeilen zie je eerst de palm bomen. Via de vaargeul naar binnen, om het koraal te sparen. Er is hier een gering getijden geschil van 30 cm. Onze boot steekt 1. 70 meter. Het is daar heel ondiep. We hadden nog 20 cm over. Via de marifoon reserveer je het restaurant. Het restaurant ligt op het strand met palm bomen erbij. Bij het vallen van de avond werden de fakkels aangestoken en heb je een prachtig uitzicht over de baai met de toplichten van de boten. Het blijft een feest om met de Dinghy naar het restaurant te gaan. We hebben kreeft gegeten!!. Het Anegada Reef Hotel staat bekend om de lekkerste lobster van de BVI. Ter plekke gevangen, op het strand liggen ze op je te wachten in kooien. De Caribieen sferen hebben ons te pakken.
Reacties
Reageer
Laat een reactie achter!
- {{ error }}